Can I use Winmap playlists with the toolbox

Ask Questions or make comments about Mp3 Toolbox
Post Reply
radiodips
Posts: 4
Joined: Sat Aug 03, 2002 10:50 am

Can I use Winmap playlists with the toolbox

Post by radiodips »

Instead of mp3 directories ?

thanks
d

User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2942
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Post by Jay »

no not at this point but I don't see why it couldn't be done. Maybe in the next beta.
- Jay

radiodips
Posts: 4
Joined: Sat Aug 03, 2002 10:50 am

Post by radiodips »

that would be cool...
i hacked the index.php to play winamp m3u playlist.Actually i
took out the source_dir stuff because it was making it difficult.
Now I just set a default playlist.

It seems to work, but it is a very shoddy job because I have
never programmed in php before :)

Post Reply