Change Time Zone of Onlline History Graph?

Ask questions, request features, or just complement us about our software and services.
Post Reply
PROducer
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2018 9:46 pm

Change Time Zone of Onlline History Graph?

Post by PROducer » Fri Sep 07, 2018 12:37 pm

Is there anyway to change the timezone on the history graph when looking at the stats online? My time is about 8 hours out online, but fine in the program. I checked my FORUM profile which has a place to change my timezone (and it's set correctly), but can't find one for the RT site.

User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2867
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: Change Time Zone of Onlline History Graph?

Post by Jay » Mon Sep 24, 2018 10:44 am

It should match what is setup in your radio toolbox profile.
- Jay

PROducer
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2018 9:46 pm

Re: Change Time Zone of Onlline History Graph?

Post by PROducer » Tue Sep 25, 2018 1:53 am

Where do I find the Radio Toolbox profile settings? So far all I have located is the settings for this forum, and that timezone is set correctly.

User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2867
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: Change Time Zone of Onlline History Graph?

Post by Jay » Fri Sep 28, 2018 1:44 am

Ok, if it isn't working based off of that then there is a bug with this code. I will investigate it soon.

Just to clarify it should be based off of the timezone settings you have set in your forum profile.
- Jay

PROducer
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2018 9:46 pm

Re: Change Time Zone of Onlline History Graph?

Post by PROducer » Thu Oct 11, 2018 6:07 pm

There must be a bug... I'll check my forum settings again, but for some reason my graph is showing UTC +0 and I'm UTC -7. I've attached a screen cap.
Attachments
Online Report.jpg

PROducer
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2018 9:46 pm

Re: Change Time Zone of Onlline History Graph?

Post by PROducer » Thu Oct 11, 2018 6:11 pm

I just looked again, and I'm set right. I changed my timezone to UTC +0, refreshed my report screen, and there was no change. Changed my timezone back to UTC -7 and still shows the same time on the graph.

Post Reply