Radio Toolbox is working and logging but.....

Ask questions, request features, or just complement us about our software and services.
mygeneration
Posts: 7
Joined: Thu Nov 07, 2019 3:44 am

Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by mygeneration »

Visiting the online log web interface gets me this -

Image
Howlin143
Posts: 1
Joined: Sun Feb 16, 2020 10:03 pm

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Howlin143 »

me too
geteel
Posts: 10
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:20 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by geteel »

Same here! Please help!
dejavube
Posts: 1
Joined: Sun Sep 03, 2017 1:55 pm

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by dejavube »

Indeed, same here... Hope this can be fixed.
User avatar
Madlostsoul
Stream Host
Posts: 1
Joined: Wed Feb 08, 2012 4:54 am
Location: Gotha
Contact:

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Madlostsoul »

It's the same here. Logging seems to be working. Otherwise the same message.
Geboren in einer stürmisch verschneiten Nacht im April des Jahres 1972 und niemals erwachsen geworden…
User avatar
Max
Posts: 143
Joined: Fri Oct 21, 2011 1:39 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Max »

I'll be looking into it this weekend.
mygeneration
Posts: 7
Joined: Thu Nov 07, 2019 3:44 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by mygeneration »

Thanks!
geteel
Posts: 10
Joined: Wed Sep 21, 2016 4:20 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by geteel »

So what did you find out??? The problem is getting worse.
hrngtwn
Posts: 1
Joined: Thu Apr 02, 2020 11:51 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by hrngtwn »

I'm having same issue. And now it's giving some weird licensing error in the windows app.

I need this to work as I use it to report numbers to RadioDJ for the number of listeners.

It's saying on the Windows app that my account is INACTIVE in red.
Error: The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.

---------------------------
Radio Toolbox Auto Shutdown
---------------------------
Radio Toolbox is shutting down due to unmet licensing requirements. For more information contact support at http://www.radiotoolbox.com/
---------------------------
OK
---------------------------
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Jay »

Should be fixed guys, apologies.
- Jay
User avatar
Max
Posts: 143
Joined: Fri Oct 21, 2011 1:39 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Max »

We have fixed online logs. That functionality should be restored now after much hunting to find that a typo after the PHP upgrade caused it.

Edit:
We're aware of an issue with the Online Log. Right now a task that cleans up old stations that users no longer use is having issues handling a too much old data to clean up in a single transaction. We're working on fixing the issue.
User avatar
Max
Posts: 143
Joined: Fri Oct 21, 2011 1:39 am

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Max »

Everything should definitely be working now.
PROducer
Posts: 25
Joined: Thu Apr 26, 2018 9:46 pm

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by PROducer »

Max wrote: Sun Apr 05, 2020 4:23 am We're aware of an issue with the Online Log. Right now a task that cleans up old stations that users no longer use is having issues handling a too much old data to clean up in a single transaction. We're working on fixing the issue.
Is this the issue that's causing this? (See attached image) I have one station, and it's not listed here.
New Toolbox.PNG
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by Jay »

Hey there, yep, I am definitely seeing an issue with server status being displayed correctly. We will work on getting this fixed ASAP.

Thanks for the report.
- Jay
PROducer
Posts: 25
Joined: Thu Apr 26, 2018 9:46 pm

Re: Radio Toolbox is working and logging but.....

Post by PROducer »

Thanks Jay!
Post Reply