RTB is inactive

Ask questions, request features, or just complement us about our software and services.
Post Reply
erbi
Posts: 5
Joined: Tue Jan 29, 2013 9:56 am

RTB is inactive

Post by erbi »

My RTB ver. 2.3.0 (build 300) is inactive. Why? RTB display: The request was aborted: Could not create SSL/TLS secure channel. What can I do?
User avatar
gdradio
Posts: 123
Joined: Thu Jun 24, 2004 9:03 pm
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by gdradio »

me too.

it's probably this:

viewtopic.php?f=1&t=4247
Image
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by Jay »

Thank you for your report, I tried to adjust something on the backend to resolve this but it made it worse. I am continuing to look into this. Sorry for the outage.
- Jay
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by Jay »

Ok, I have made some changes with the API, please try using Radio Toolbox again and let me know if you run into any issues. If you do run into any issues please send me a ping report.

Open your command line tool and type "ping api.radiotoolbox.com" and copy and paste the results here.

Thanks.
- Jay
rkc
Posts: 1
Joined: Thu Jul 18, 2019 5:55 am

Re: RTB is inactive

Post by rkc »

Not work ... (same error ....). Ping result:

ping api.radiotoolbox.com
Pinging api.radiotoolbox.com [2606:4700:3036::ac43:960f] with 32 bytes of data:
Reply from 2606:4700:3036::ac43:960f: time=3ms
Reply from 2606:4700:3036::ac43:960f: time=3ms
Reply from 2606:4700:3036::ac43:960f: time=3ms
Reply from 2606:4700:3036::ac43:960f: time=3ms

Ping statistics for 2606:4700:3036::ac43:960f:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 3ms, Maximum = 3ms, Average = 3ms

ping -4 api.radiotoolbox.com
Pinging api.radiotoolbox.com [172.67.150.15] with 32 bytes of data:
Reply from 172.67.150.15: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 172.67.150.15: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 172.67.150.15: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 172.67.150.15: bytes=32 time=3ms TTL=59

Ping statistics for 172.67.150.15:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 3ms, Maximum = 3ms, Average = 3ms
User avatar
gdradio
Posts: 123
Joined: Thu Jun 24, 2004 9:03 pm
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by gdradio »

Jay: I just restarted RTB and all is well. thanks!
Image
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by Jay »

Thank you gdradio

rkc, can you email me your Radio Toolbox logs. support @ this domain. Thanks.
- Jay
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by Jay »

Just an update, we believe we have found an incompatibility between our new server and the Radio Toolbox app. We are working to stand up a new proxy server to help us resolve these specific issues.

Thank you for your patience.
- Jay
User avatar
Jay
Will work for food (Administrator)
Posts: 2973
Joined: Mon Jan 14, 2002 12:48 am
Location: Next Door
Contact:

Re: RTB is inactive

Post by Jay »

Ok, this issue should be resolved. Please restart Radio Toolbox and let us know if you are still having issues.
- Jay
Post Reply